Co se událo přes léto...

17.10.2011 21:05

Jsme tu po delší odmlce a se závazkem, aktualizovat častěji. Tak snad se zadaří.

S našimi seniory jsme během uplynulé doby neabsolvovali žádné výstavy ani zkoušky :o), takže vás poinformujeme co se událo jinak. Tar má venku první zub, zásah veterináře byl nutný, ale náš dědoušek to zvládnul na jedničku.   V létě už i na Briu dolehlo stáří, což se projevuje menší výkonností při hrabání myší. :o)    Léto strávili bafíci při procházkách v lese, koupáním v Labi a za naší chaloupkou, kde se jim evidetně líbí i přesto, že se nám tam stěhují kočky z okolí, které když zjistí, že jim od psů nehrozí žádné nebezpečí, začínají považovat chaloupku za svůj druhý domov. Nicméně si říkám, že by měly být opatrnější, když lezou psům do misek, když zrovna baští.....

Pár fotek z léta je zde.  Navštívila nás slečna Agi s rodinou, první společné foto bafanů a dítek. V Pace u kamarádů měli štěňátko kavalíra - Daikiriho. Naše Tini už přemýšlela jak ho propašovat domů.  Našemu Kryštofovi se u kamarádů moc líbila Rachel alias Raketa, agilní a kamarádská goldenka.

V nejbližší době, přesněji příští víkend, bychom se rádi podívali do Špindlerova Mlýna na "psí akci" pořádanou Luckou Kondělkovou. Více info na www.labacek.cz  .  Lucka nás oslovila, zda bychom s našimi psy nevyplnili čas věnovaný canisterapii. Moc nás to potěšilo, ale vzhledem k fyzické kondici našich psích důchodců jsme bohužel museli odmítnout.  Akci bychom rádi podpořili alespoň jako diváci. :o)